1

5 Γρήγορες συμβουλές για να χάσετε βάρος, σε τέσσερις εβδομάδες

Έχετε μια αργία σε διάστημα 30 ημερών, αλλά δεν θα σας δει νεκρός σε μια περιοχή του μπικίνι. Μην το άγχος – πράξη σήμερα και μπορείτε να έκρηξη του flab στον εποχή.

Έχουμε όλα τα κάνει- κλειστεί σε ηλιόλουστες διακοπές με άφθονο χρόνο για να αποκτήστε το σώμα σε σχήμα για την παραλία. Η πτήση σας φέρνει πιο κοντά, μπορείτε να διατηρήσετε τη θέση off μέχρι αύριο, μέχρι να υπάρχει μόνο ένα μήνα να πάμε. Αλλά, μην πανικοβάλλεστε – εδώ είναι μερικές συμβουλές για να ρίξει την λίρα γρήγορα και δημιουργήστε το δικό σας παραλία φορέα εμπιστοσύνης.

1. Υδατανθράκων μειώνουν τα βράδια

Φαίνεται ότι η δίαιτα βιομηχανία τροφίμων είναι παθιασμένη με τη μείωση του λίπους μας τρόφιμα, αλλά η αλήθεια είναι η ζάχαρη είναι το δηλητήριο που έχετε κάνει μάχη η έξαρση. Υδατάνθρακες, όπως το ψωμί και τα ζυμαρικά μας παρέχουν γρήγορη απελευθέρωση ενέργειας όπως η ζάχαρη, και αν δεν είμαστε γρήγορη για να κάψει τους κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια να μετατρέπονται σε λίπος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να είναι περισσότερο ενεργός από τη νύχτα, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε και να αποφύγετε υδατάνθρακες μετά τις 4 μ. μ. . Το απόγευμα σας γεύμα θα πρέπει να είναι μικρό με έμφαση στις πρωτεΐνες (όπως κοτόπουλο, τουρκία, ψάρια, φασόλια) και λαχανικά/σαλάτα, όπως το σπανάκι, νεροκάρδαμο, ντομάτες κλπ. μια δίαιτα αναψυκτικών μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκολύνετε όσους ζάχαρης φάω μετά σκοτάδι.

2. Προσθέστε μια απώλεια βάρους συμπλήρωμα στην διατροφή σας

Αν ψάχνετε για να δώσετε στην απώλεια βάρους μια ώθηση ή αγωνίζονται για την αλλαγή που επίμονες τελευταία πέτρα στη συνέχεια ένα καλό συμπλήρωμα μπορεί πραγματικά να βοηθήσουμε να προχωρήσουν τα πράγματα και ταχύτητα μέχρι τα αποτελέσματά σας. Θέλουμε να προτείνουμε σμέουρων κετόνες συμπλήρωμα όπως σμέουρων κετόνες Plus, ή ένα πράσινο κόκκων καφέ συμπλήρωμα εκχυλίσματος. Και τα δύο αυτά τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν υποστηρίζουν μια υγιή μεταβολισμού και είπε να βοηθήσει διασπά τα κύτταρα λίπους και αύξηση του σώματός της καύσης λίπους πιθανά. Προσθέστε αυτό το καθεστώς και θα μπορούσατε να παρατηρήσετε μια ταχύτερα αποτέλεσμα.

3. Περπατήστε 1 μίλι την ημέρα

Αν δεν έχετε χρόνο να πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ένα 30λεπτό περπάτημα μπορεί να καλύψει ένα μίλι. Το περπάτημα είναι ωφέλιμη καθώς λειτουργεί από την άποψη της απώλειας βάρους και είναι λιγότερο έντονη από τα γόνατά σας και τις αρθρώσεις. Το φως της άνευρης και εύκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε 30 λεπτά, 5 φορές την εβδομάδα για να δείτε το αποτέλεσμα.

4. Ποτό 10 έως 15 ποτήρια νερό ανά ημέρα

Αν δεν είστε λάτρης του το σαφές περιεχόμενο, τότε η σκέψη της ντάουνινγκ 15 ποτήρια νερό την ημέρα ίσως να φαίνεται μια δύσκολη πρόκληση. Μπορείτε να διευκολύνετε αγοράζουν αγοράζει ένα 1 λίτρο αθλητικών καπάκι δοχείου διαστολής και γεμίστε το με απλό νερό της βρύσης, και διατηρήστε την στο ψυγείο. Sip σε όλη την ημέρα και θα το βρείτε εύκολα να κρατήσει τον εαυτό σας ενυδατωμένο. Εσείς θα πάτε στην τουαλέτα, φυσικά, αλλά μετά από λίγες ημέρες θα γίνει λιγότερο συχνά.

5. Κάνουμε ένα 4 εβδομάδας καθαρίσει παχέος εντέρου σχέδιο

Αν τα πόδια σας και bum είναι κατάλληλη αλλά έχετε ένα σκληρό, υπερφίαλο στο στομάχι, θα μπορούσε να είναι περισσότερο από απλά μια αμφιταλαντευόμενη η κοιλίτσα της επιτρέποντάς σας να προβλέπεται. Πολλοί άνθρωποι υποτιμούν τη σημασία του παχέος εντέρου εξαγνιστεί – μεταποιημένα τρόφιμα και έλλειψη νερού μπορεί να επιβραδύνει την ταχύτητα του πεπτικού σας συστήματος προκαλώντας βούλωμα και παγιδευμένων στερεών αποβλήτων. Τα απόβλητα αυτά συσσωρεύονται και προκαλεί προβλήματα, όπως επιβαρύνει τα κύρια μέσα αποθήκευσης, constipation, συν τοις άλλοις, κούραση και κακή αναπνοή. Παχέος εντέρου μέσω καθαρισμού, όπως DetoxPlus, μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλτε αργά το εγκλωβισμένο αποβλήτων στο πεπτικό σύστημα και bowels κατά τη διάρκεια ενός μήνα. Έως και τρεις μήνες συνιστάται, αλλά ένα μήνα είναι αρκετή για να δείτε ένα αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα στα περισσότερα άτομα. Εσείς θα πάτε στην τουαλέτα περισσότερα, φυσικά, αλλά τα αποτελέσματα είναι ήπια και βαθμιαία και μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε την εξοχή στο στομάχι που είναι πιθανώς μια ματιά σας που θέλετε να αποφύγετε.

Evolution Slimming Superstore

[button link=”/10-off-all-orders-evolution-slimming-coupon/” color=”red” size=”large”]Για 10% έκπτωση σε όλους εξέλιξη αδυνάτισμα παραγγελίες κάντε κλικ εδώ![/button]

Evolution Slimming
Click Here to Leave a Comment Below 1 comments